La paraula "comunicació" ve del llatí communicare que significa compartir, posar en comú, convidar a un altre a participar en alguna cosa, a transmetre mútuament un coneixement o una informació. Ens comuniquem a través de la veu i les paraules, de les imatges i dels gestos, però també de les olors, del gust, del tacte. Les cartes, el telèfon, el correu electrònic ens serveixen per saltar la barrera del temps i de l'espai quan no és possible el contacte directe entre les persones. La nostra identitat, el que els altres s'imaginen de nosaltres, el que volem compartir, comunicar, dependrà llavors i en bona mida del nostre domini del llenguatge per poder recrear aquesta presència imaginada a través de cartes, trucades, missatges...

PRESENTACIÓ


CORRESPONDÈNCIES. Mitjans de comunicació interpersonal i identitat és una exposició des de la que us proposem, fer un recorregut pels principals mitjans de comunicació interpersonal i a més  participar creant els vostres  propis continguts i documents a partir de les vostres exeriències i sobretot de les vostres sensacions i emocions. 

En un món globalitzat i en constant moviment, amb les estrelles com a última frontera, el nostre lloc està cada cop  més a la xarxa, en aquest cordó imaginari que ens manté connectats als altres. 

Esperem els teus missatges.